Algemene voorwaarden

  1. Alle leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op leveringen door Slijterij de Helm
  2. Wanneer de bestelling voor 14:00uur op maandag tot en met zaterdag wordt geplaatst en het artikel is op voorraad, zal de fles diezelfde dag worden verzonden via PostNL.
  3. Slijterij en wijnhandel de Helm is niet verantwoordelijk voor de levertijd. Wanneer de levertijd langer is dan gewenst, door welke reden dan ook, heeft de koper geen recht op schadevergoeding in welke vorm dan ook.
  4. Indien het product niet naar wens is, kan het product ongeopend en onbeschadigd worden geretourneerd naar Slijterij de Helm. Dit dient te geschieden binnen veertien dagen na aankoop. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper. Nadat de fles in ontvangt is genomen, wordt het aankoopbedrag teruggestort.
  5. Alle productprijzen zijn onder voorbehoud van typ- en tikfouten en bijzondere prijswijzigingen.
  6. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95 en boven de € 100,- gratis.
  7. Betalingswijze; Slijterij de Helm prefereert betalingen binnen Nederland via iDeal. Andere betalingswijze als creditcard is ook mogelijk. In alle gevallen dient u minstens de volgende gegevens in te voeren: NAW gegevens; inclusief telefoonnummer en e-mailadres.
  8. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Het is niet mogelijk om zonder belasting te verzenden.
  9. Slijterij de Helm handelt naar de huidige wet- en regelgeving rondom drankverkoop. Deze wet- en regelgeving kunt u terugvinden op de website van de Rijksoverheid.