Feestdagen

Slijterij de Helm is uw partner als het gaat om het verzorgen van kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaus. Wij denken graag met u mee vanaf 1 cadeau tot 1000 pakketten en ontzorgen hierin graag! Door onze ruime ervaring kunnen wij snel schakelen en regelen binnen no time uw geschenk.

Hierin werken we veel op maat. Wil u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Kerstpakketten


Voor u op maat

Syrah pakket

In de categorie kerstpakketten en relatiegeschenken treft u enkele voorbeelden van mogelijkheden. Geen standaard gevulde pakketten: we denken met u mee en maken het pakket graag op maat. Een eigen kaart met persoonlijke groet toevoegen, beschrijvingen van de dranken op uw briefpapier of wilt u graag een bepaalde drank in het pakket? Alles is mogelijk!

Kerstballen


Met whisky, gin of...

Whisky kerstballen peated

Bij ons verkrijgbaar: kerstballen gevuld met uw favoriete drank. Vul uw kerstboom met kerstballen gevuld met whisky of gin. Ook een ideaal cadeau voor de whisky- of ginliefhebber! Bij afnames vanaf 15 kokers (met 3 kerstballen) kunnen deze ook op maat worden gemaakt. Dit geldt ook voor andere dranken. 

De piekperiode is begonnen!

Houd rekening met extra levertijd

Bij de Helm kunnen we je nog steeds garanderen dat we alle bestellingen die voor 14:00uur worden gedaan, dezelfde dag worden verzonden.

PostNL doet hun best, maar er zit soms een aantal dagen vertraging in de verzending, houd daar rekening mee.

Doe je aankopen op tijd of haal ze op bij onze winkel.

 

We helpen je graag!