Goede doelen

Help Marloes aan haar behandelingen

Sinds 2016 zijn wij als Slijterij verplicht om een vergoeding te vragen voor onze plastic tasjes. Dit geld gaat steeds naar een ander plaatselijk goed doel. Zo hebben we een tijd ingezameld voor Stichting Bob en hebben we bijgedragen aan de bouw van Villa Zonnedauw in Nootdorp.

Nu helpen we Marloes met de opbrengsten van de plastic tasjes. Marloes heeft Lipoedeem, een vetziekte die haar dagelijkse bezigheden, zoals werk en sport behoorlijk belemmeren.

“Tot mijn grote verbazing wordt een behandeling niet vergoed door de zorgverzekering, hoe medisch het ook is”, vertelt ze. “Het is voor mij ontzettend belangrijk dat ik de behandelingen kan afmaken. De eerste drie behandelingen zijn mede dankzij donaties, verkoop van eigen spullen en wat spaargeld gelukt, maar financieel is het potje nu wel leeg. Medisch gezien zijn de behandelingen noodzakelijk, alleen vergoed de zorgverzekering geen cent. Ik ben met van alles bezig om het geld bij elkaar te krijgen”, aldus Marloes.

De piekperiode is begonnen!

Houd rekening met extra levertijd

Bij de Helm kunnen we je nog steeds garanderen dat we alle bestellingen die voor 14:00uur worden gedaan, dezelfde dag worden verzonden.

PostNL doet hun best, maar er zit soms een aantal dagen vertraging in de verzending, houd daar rekening mee.

Doe je aankopen op tijd of haal ze op bij onze winkel.

 

We helpen je graag!