Organiseer een proeverij

Wil je meer te weten komen over whisky of gin? Organiseer dan je eigen proeverij! Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of als cadeau voor een verjaardag. Op deze pagina vind je alle informatie over het organiseren van een eigen whiskyproeverij of gin proeverij; thuis of bij ons in de winkel!

Whiskyproeverij


Bij ons in de winkel

Wil je een proeverij organiseren onder begeleiding van een van onze experts? Dat kan! Bij de proeverijen in onze winkel proef je onder begeleiding zes verschillende whisky’s. Hierbij krijg je uitgebreid uitleg. We hebben twee varianten:

Whiskyproeverij klassiek

Ben je een beginnend whiskydrinker of wil je meer smaken ontdekken? Dan is de proeverij klassiek wat voor jou! Hierbij krijg je zes verschillende whisky’s uit verschillende gebieden met uiteenlopende smaken. Bij de proeverij krijg je proefformulieren, begeleiding, brood, chocolade en fudge.

Vanaf 10 personen voor € 395,- iedere extra persoon kost € 29,95

 

Whiskyproeverij exclusief

Ken je al heel veel whisky’s en wil je meer bijzondere whisky’s proeven? Dan is de whiskyproeverij exclusief de juiste keuze! Hierbij krijg je zes bijzondere whisky’s te proeven. Denk aan single cask, onafhankelijke bottelaren en bijzondere finishes. Bij de proeverij krijg je proefformulieren, begeleiding, brood, chocolade en fudge.

Vanaf 10 personen voor € 595,- iedere extra persoon kost € 49,95

Whiskyproeverij


Een pakket voor thuis

Organiseer je een proeverij thuis? Ook dan denken we graag met je mee. Hierbij adviseren we je graag in de keuze in whisky, maar ook in de volgorde van proeven en bijbehorende hapjes. Daarbij hebben we alles in huis om jouw proeverij te faciliteren!

Whiskyproeverij pakket voor thuis

De eerste stap is het kiezen van een thema voor de proeverij. Wil je een gebied, zoals Islay of Speyside, met elkaar vergelijken? Of ga je juist voor verschillende soorten vaten? Wat je keuze ook is: in iedere prijsklasse hebben we whisky die jouw proeverij tot een succes maken! Koop je de whisky bij ons? Dan helpen we jou kosteloos met alles wat je nodig hebt:

  • Proefglazen
  • Gedrukte proefformulieren
  • Proefwiel met smaakprofielen
  • Advies in bijpassende hapjes
  • Presentatie over hoe whisky wordt gemaakt

Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van uw proeverij. Voor meer informatie over hoe whisky wordt gemaakt of wat het vat doet met de whisky, kunt u ook terecht op onze blogpagina!

De kosten voor een proeverij thuis zijn dus alleen de aanschafkosten van de flessen.

Neem contact met ons op

We denken graag met u mee in de mogelijkheden. Wilt u een proeverij in onze winkel, maar past bovenstaand aanbod niet bij uw wensen of ideeën? Alle proeverijen zijn volledig op maat te organiseren.

Stuur ons een e-mail op: info@dehelm.nl, bel op: 015 369 34 34 of stuur een WhatsApp bericht!

Gin tonic proeverij


Bij ons in de winkel

Wil je een proeverij organiseren onder begeleiding van een van onze experts? Dat kan! Bij de proeverijen in onze winkel proef je onder begeleiding vijf verschillende gin-tonics in combinatie met hapjes. Hierbij krijg je uitgebreid uitleg.

Gin-tonic proeverij

Samen kiezen we het beste aanbod van gins en tonic. Willen jullie allerlei stijlen proeven, of ga je voor een thema als fruitsmaken? Alles is mogelijk! Tijdens deze proeverij proeven we de gin in vier stappen:

  1. Puur
  2. Met tonic
  3. Met garnering
  4. In combinatie met hapjes

Bij deze proeverij krijg je: 5 halve glazen gin, premium tonics, garnering, hapjes en een proefformulier.

Vanaf 10 personen voor € 450,- iedere extra persoon kost € 34,95

Maximaal 20 personen.

Neem contact met ons op


Vertel je wensen en wij denken mee!