Over ons

Al ruim 50 jaar de specialist in Pijnacker en omstreken op het gebied van dranken. Een mooie sortering van wijnen; van huiswijn tot topwijnen uit de bekende streken. Ruime keuze aan whisky, cognac, rum, grappa en likeuren. Zoekt u een bepaalde speciale drank, vraag het ons!

U kunt zich inschrijven voor het wijn/whiskynieuws; men krijgt dan elke maand de aanbiedingen via de e-mail. Tevens krijgt u bericht over de proeverijen welke wij organiseren.

Op het gebied van Partyservice hebben wij een ruime keuze in huurmaterialen. Deze worden samen met de dranken keurig bij u thuis bezorgd; wat niet gebruikt wordt kan kosteloos retour.

Tevens hebben wij de Cateringservice; hierbij verzorgen wij het gehele feest incl. hapjes, buffet, bediening en aankleding. Vraag naar de vele mogelijkheden of kijk op ons fotoalbum. Wij maken vrijblijvend een voorstel op maat.

Qua bereikbaarheid kunt u uitstekend parkeren achter onze winkel op Spaerwoude. U kunt bij onze winkel ook via de achteringang binnenkomen.

Rob & Marian Kouwenhoven en hun team staan graag voor u klaar!

De piekperiode is begonnen!

Houd rekening met extra levertijd

Bij de Helm kunnen we je nog steeds garanderen dat we alle bestellingen die voor 14:00uur worden gedaan, dezelfde dag worden verzonden.

PostNL doet hun best, maar er zit soms een aantal dagen vertraging in de verzending, houd daar rekening mee.

Doe je aankopen op tijd of haal ze op bij onze winkel.

 

We helpen je graag!