Private tasting

In verband met het COVID-19 virus kunnen wij op dit moment helaas geen privé proeverijen organiseren bij ons in de winkel of bij u op locatie. Uiteraard hebben wij een passend en online alternatief.

Voor bedrijven


Welkom op de vrijmibo.

De Helm heeft jaren ervaring in het organiseren van diverse borrels, bedrijfsfeesten en (online) proeverijen voor bedrijven.

We maken graag een proeverij voor u op maat! De invulling is geheel aan u: welke whisky, port, gin, bier, likeur of andere combinatie gaat het worden? De Helm ontzorgt u compleet: wij verzorgen de (online) omgeving, gepersonaliseerde proefformulieren, het opsturen van de proefsets en het uitnodigen.

Eerst een kwartaalmeeting of goed overleg? Samen zorgen we dat dit bij elkaar tot in de puntjes is geregeld.

Onder begeleiding van een inhoudelijk deskundige vanuit de Helm wordt er in een interactieve sessie geproefd. De sessie maken we zo laag- of hoogdrempelig als dat u dat wenst!

Met vrienden, familie, sportteam...


92268304_2366525723447689_4630913278224311632_n

Een surprise party voor je beste vriend(in) die 30 wordt, een proeverij voor jouw whisky-, gin- of wijnclub of gewoon gezellig eens proeven met je voetbalteam.

De Helm denkt graag met je mee en maakt voor jullie een passende proeverij op maat. Ieder niveau, (bijna) iedere drank en voor veel budgetten; samen zorgen wij dat dit een succes wordt!

De Helm ontzorgt je compleet; het verspreiden van de proefsets, het opstellen van de bijpassende garnituren en een gepersonaliseerd proefformulier. Zelfs het bijhouden van de aanmeldingen nemen wij voor onze rekening. In de interactieve sessie gaan jullie, onder begeleiding van een inhoudelijke deskundige vanuit De Helm door de dranken heen.

Niets is ons te gek. Mogelijk vanaf 20 personen.

Wat klanten over onze private tasting zeggen

4
2
5
Quotes (1)
6
Quotes
1
3
4 2 5 Quotes (1) 6 Quotes 1 3