Relatiegeschenken en kerstpakketten

Op zoek naar een passend relatiegeschenk en/of kerstpakket? Bij De Helm denken we graag met u mee en helpen we u graag verder! De mogelijkheden zijn eindeloos: samen zorgen we dat u met het perfecte geschenk de relaties of collega’s kunt verrassen.

Relatiegeschenk


Met een persoonlijke touch

Een relatiegeschenk of kerstpakket moet een echte waardering uiten en een visitekaartje zijn voor uw organisatie. Bij De Helm denken we hier graag in mee: eigen etiketten, bedrukte kistjes of beschrijvingen van de drank met een voorwoord van u zelf met het logo van uw organisatie. Het zijn de details die het verschil maken en dat doen we graag voor u! Hierbij nemen wij van A tot Z alles uit handen.

Maatwerk


Een persoonlijk geschenk

Smaak is iets persoonlijks; de een heeft een voorkeur voor een mooie wijn, de ander kan je verblijden met speciaal bieren. Bij De Helm snappen we dit als geen ander; we maken dan ook graag pakketten op maat. Denk aan een webshoppagina waarop uw werknemers zelf hun pakket mogen uitzoeken of geef ons een lijstje door met de voorkeuren en wij zorgen voor de rest!

Gemak


Van uitzoeken tot opsturen

Bij De Helm hebben we alle ervaring en middelen om alles uit handen te nemen. We adviseren graag over de dranken en helpen met het uitzoeken, verpakken het naar uw wensen en zorgen dat het op het juiste plek terecht komt. Wilt u zelf iets aanleveren wat we in het pakket moeten verwerken? Geen probleem! Bezorgen bij uw organisatie of opsturen als pakket? U vraagt, wij draaien.

Mogen we met u meedenken?

Zullen we samen eens kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden? Of het nu gaat om 1 fles of een heel pakket en of het nu gaat om een paar relatiegeschenken of veel meer: geen probleem!

Stuur ons een e-mail met uw wensen en gegevens, dan nemen we graag contact met u op.