Guyot Creme de Cassis met de smaak van zwarte bessen straalt in een diep paarsrode kleur.
Tegenwoordig mag het de naam “crème de cassis de Dijon” dragen, maar alleen als de zwarte bessen ook daadwerkelijk uit Dijon komen.
Combineer de cassis met stille witte wijn voor een verfrissende “Kir” en met mousserende wijn voor een sprankelende “Kir Royal”.
Schenk deze feestelijke mix in een slank champagneglas en houd de verhouding van 1/5 crème de cassis tot 4/5 mousserende wijn aan.
Vul de glazen tot driekwart en serveer goed gekoeld om de bubbels optimaal tot hun recht te laten komen.
Louis L’Héritier, samen met zijn vrouw Claudine Guyot, introduceerde 160 jaar geleden de allereerste likeuren, waaronder de beroemde crème de cassis met zwarte bessen als basis.
Vandaag de dag blijft L’Héritier-Guyot een innovatief bedrijf, naast de wereldberoemde traditionele Guyot Creme de Cassis de Dijon brengen ze ook andere trendy producten op de markt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.