ole smoky moonshine harley davidson

25,95

ole smoky moonshine harley davidson

25,95

Categorie:

Beschrijving

Ole Smoky Charred Moonshine gemaakt op 103 proof, speciaal ter gelegeheid en respect voor de Harley-Davidson twin-cam 103 motor. Deze special harde gerookte mix van whisky is vet en glad, de perfecte start voor de feestvreugde na lange motor ritten. Het is de moonshine die de rit viert!

Ole Smoky Distillery heeft een ongelooflijke geschiedenis achter zich met het maken van sterke dranken, het is daarom ook een belangrijk onderdeel van wie zij zijn volgens mede oprichter Joe Baker.

Zij zijn Appalachian, geboren en getogen. De Ole Smoky famillie behoren tot een van de families wiens eerste stappen staan op de grond van Smoky Mountains. Zij hebben de kunst van het maken van goede whiksy doorgrond, verbeterd en aangescherpt om te kunnen overleven tijdens moeilijke economische tijden.

Toen in Tennessee de wet veranderd en het toeliet om sterke dranken te distilleren zagen zij hun kans schoon om van de moonshine een legale drank te maken, Ole Smoky is de eerste Distilleerderij die een federale licentie heeft gekregen in de geschiedenis van Oost-Tennesee.

De tijden dat het gevaarlijk was om er over te praten zijn voorbij, nu kan er met trots worden verteld dat zij de makers zijn van Ole Smokey moonshine Whisky’s

Extra informatie

Whisky land

Whisky merk

Whiskysmaak